Wedstrijd 10 november, route Zanddijk afgesloten

In het kader van de Amsterdamse Cross Competitie organiseert wielervereniging de Trappist op zondag 10 november 2013 een wedstrijd op de Zanddijk in het Twiske. Daarom is de mtb-route niet begaanbaar tot ongeveer 13:00 uur. Houd daar rekening mee!

Voor de jeugdrenners die graag willen meedoen is het volgende interessant. De jeugd start in 3 categorie├źn, namelijk:

  • Jeugd A: dit zijn de jonge helden, geboren in de jaren 2003 t/m 2006
  • Jeugd B: dit zijn de iets oudere jonge helden, geboren in de jaren 2000 t/m 2002
  • Nieuwelingen/Dames: dit zijn de oudste jonge helden (m) in hun moeilijke jaren, geboren in 1998 en 1999, samen met alle vrouwen geboren in 1999 of eerder.

 
De jeugd A en B start om 10:30 uur, de wedstrijd duurt voor de jeugd A, 20 minuten en voor de jeugd B, 25 minuten. De Nieuwelingen/Dames starten om 11:30 uur en hun wedstrijd duurt 35 minuten.

De inschrijving is bij de boerderij, kom op tijd want het zal druk worden. Deelname kost 2 euro voor de jeugd en 3 euro voor de overigen. Trainer Marc is sowieso aanwezig en zal wat tips geven en jullie natuurlijk ook aanmoedigen. De wedstrijd gaat altijd door, ook bij slecht weer!

Tenslotte: neem je basislidmaatschap KNWU mee! Ben je pas lid geworden en heb je nog geen lidmaatschapskaart ontvangen, meld dit dan even bij trainer Marc. Hij regelt dit dan met de organisatoren van de wedstrijd.