Update MTB-Twiske kleding

In antwoord op een aantal vragen in de WhatsApp groep van de vereniging een bericht met betrekking tot de bestelde kleding.

Vorige week een gesprek gehad met de nieuwe vertegenwoordiger van Milremo. Nadat wij begin april akkoord hadden gegeven op de werktekeningen van Milremo, gingen wij ervan uit dat onze order in productie was gegaan. Eind april kreeg ik het bericht dat er een sample onderweg was om te beoordelen… Die heb ik natuurlijk meteen akkoord gegeven maar daarmee is het bestel proces wel een paar weken vertraagd. Ik heb ook aangegeven dat wij niet verwacht hadden een sample te krijgen aangezien we al vaker nagenoeg hetzelfde ontwerp hebben laten produceren. Maar omdat het toch iets anders is dan de vorige bestelling is er toch voor gekozen om een sample te sturen. Na akkoord moeten we toch rekenen op minimaal 4 tot 6 weken productie tijd. De kleding zal er dus niet voor eind mei zijn.

We hebben wel samen gesproken over hoe we dit in de toekomst kunnen versnellen zodat we niet op 3 maanden productie tijd zitten. De volgende bestelronde gaan we eerst de werktekeningen laten maken en goedkeuren en daarna pas de bestelling doorgeven, we zullen daar dan ook eerder mee starten.

Mocht je nog vragen hebben mail deze dan aan penningmeester@mtb-twiske.nl