Uitlevering MTB-Twiske kleding

Op de langste dag van het jaar het bericht dat de bestelde kleding eindelijk uitgeleverd gaat worden. Door een extra controleslag vanuit de leverancier heeft het allemaal erg lang geduurd voordat de kleding daadwerklijk in productie is genomen.

Maar de kleding is binnen, gesorteerd en klaar om uit te delen. Benito is aanstaande zaterdag (24 juni 2017) om 10.30 uur op de parkeerplaats bij de boerderij om de kleding uit te delen (kids en volwassenen).

Lukt het niet om aanstaande zaterdag de kleding op te halen dan kun je Benito via WhatsApp een bericht sturen om een afspraak te maken om de kleding te komen halen, zijn nummer is: 06 24737633 (Niet bellen AUB).

Bestelling Najaar 2017

Aan het eind van deze week gaat ook de bestelronde voor het najaar beginnen. Om alle vertraging van deze bestelling te voorkomen, en na overleg met Milremo, willen we de bestelling half juli de deur uit hebben. Met inachtneming van de maand augustus waarin er geen productie plaatsvindt hopen we dan eind september de bestelling binnen te hebben. Zodra de bestelling bij Milremo binnen is gaan we vragen om een leverdatum en zal dit op de website worden gemeld.