Nieuw bestuur aangesteld

Op de Algemene Leden Vergadering, gehouden op 21 mei 2019 heeft er een wisseling van het bestuur plaatsgevonden. Voorzitter Alex Schuttert en secretaris Kim Gefken hebben hun taken overgedragen aan de nieuwe voorzitter Ferry Middelink en secretaris Ramon Vroegop. Laatstgenoemde was de penningmeester, de functie van penningmeester is overgenomen door Arjen Smit. De wisseling het bestuur is door stemming van de aanwezigen unaniem goedgekeurd.

Het nieuwe bestuur heeft voor de komende periode als speerpunten op de agenda staan het aantrekken van nieuwe trainers, het verder structureren van de trainingen en het oprichten van een evenementencommissie om diverse activiteiten voor de vereniging te ontplooien.

Wie zijn wij?

Ferry Middelink
Kort na de oprichting van de vereniging werden mijn kinderen Rowan en Quinten lid van de vereniging. Ik fietste zelf altijd mee en werd al gauw hulptrainer. De stap naar (hoofd)trainer was dan ook snel gemaakt. Zelf kom ik uit een bekende wielerfamilie. Mijn opa was in de jaren 60, 70 en begin 80 bondscoach van de Nederlandse wielerploeg waarbij veel successen zijn behaald. Mijn vader was voorzitter van de Wielervereniging Olympia en was medeorganisator van bekende wieler 6daagse en tourevenementen waar ik ook een actieve rol in had. Verder bekleed ik diverse bestuursfuncties en ben in het dagelijks leven Co√∂rdinator en Strategisch inkoopadviseur bij de gemeente Purmerend en Beemster. Ik ben 49 jaar, wonend in Purmerend en getrouwd met Chantal.

Ik ben verheugd om het stokje van Alex over te nemen en de vereniging verder te ontwikkelen. Als je vragen hebt of kennis wilt maken ben ik altijd op de zaterdagochtend bij training aanspreekbaar.

Ramon Vroegop
Ik ben de vaste trainer voor de volwassenen groep van de donderdagavond en val af en toe in op de zaterdag. Afgelopen 3 jaar was ik penningmeester van de vereniging en nu dus secretaris. 2 jaar geleden de opleiding WT2 gedaan en hou van de tehcnische kant van het mountainbiken, het aanscherpen van de rijtechniek. Mountainbiken is mijn passie, maar doe ook aan trialrunning en korte afstand triathlons.

Arjen Smit
Mijn naam is Arjen Smit, 48 jaar uit Purmerend. Ooit met een driewieler begonnen en inmiddels al weer enkele jaren trainer bij de volwassenen. Ik neem de penningmeester taken van Ramon over en zal me inzetten om onze vereniging financieel gezond te houden en mooie activiteiten voor onze leden te kunnen organiseren.