Trainingen voor volwassenen

Trainingen voor volwassenen in 2017

De trainingen zullen plaatsvinden op de donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur en op de zaterdagochtend van 09:00 tot 10:30 uur. In principe kies je voor een van beide opties.
De eerste donderdagavond training start op 30 maart 2017 en de eerste zaterdagochtend training start op 1 april 2017.

De trainingen vinden plaats in en rond het Twiske, op onze MTB parcoursen.

Donderdagavond (momenteel geen plek meer beschikbaar): 13 trainingen (elke week) voor de zomerstop en 7 na de zomerstop (20 totaal).
Zaterdagochtend: 12 trainingen (elke week) voor de zomerstop en 8 na de zomerstop (20 totaal).

Voor vragen kun je mailen naar: volwassenentraining@mtb-twiske.nl

Beschikbare plaatsen
We gaan uit van maximaal 14 cursisten per training. Momenteel is er alleen nog ruimte voor de zaterdagochtend trainingen.
Schrijf je in via ons inschrijfformulier.

Belangrijke informatie:

Deelname is geheel voor eigen risico! Mountainbiken is een sport met risico, de trainer gaat er van uit dat de deelnemers gezond zijn, geen hartproblemen hebben en/of medicijnen gebruiken, Verder stellen de trainers het op prijs als de deelnemers zelf aangeven of ze bepaalde oefeningen of hindernissen niet aan kunnen en/of durven. Het hoofddoel is om op een plezierige wijze aan de conditie en rijvaardigheid te werken, waarbij we niet uit het oog mogen verliezen dat we allen liefhebbers zijn en geen profi’s.


De trainers stellen zich voor:

IMG_0837Michel Keur
Ik ben Michel Keur, 41 jaar en woon samen met mijn vrouw en twee dochters in Purmerend.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om tijd met mijn gezin door te brengen maar daarnaast zit ik ook graag op de fiets.

In mijn jonge jaren heb ik veel tijd doorgebracht op de ijzers en dan voornamelijk met shorttrack. Hierbij heb ik alle wedstijden gereden die er in het land verreden werden en ook enkele malen in het buitenland mogen starten. Ook op de langebaan heb ik vele wedstrijden mogen rijden. Een goede training om de zomer door te komen voor schaatsers is uiteraard fietsen. Hier heb ik voornamelijk criterium wedstrijden gereden op de racefiets en enkele wedstrijden gereden op de mountainbike. Na een break van ongeveer 10 jaar vrij weinig aan sport te hebben gedaan heb ik inmiddels weer twee mooie fietsen in de schuur hangen en heb ik mijn jongste dochter weten te besmetten met het schaatsen en mountainbiken. En met dat laatste ben ik met MTB-Twiske in contact gekomen. Een leuke en plezierige verenging waar plezier & fun voorop staat. En met deze twee belangrijke factoren ben ik trainer geworden en hoop ik jullie te mogen verwelkomen bij mijn trainingen.


arjen_mtbtwiskeArjen Smit
Ik ben Arjen Smit.  Met een driewieler begonnen en sindsdien fietsen voornamelijk als meest handige en goedkope transportmethode gezien. Een tiental jaar geleden echter begonnen met eerst wielrennen en daarna ook MTB-en.  Nu weet ik pas dat MTB-en toch echt een andere discipline is. Vallen, opstaan en weer doorgaan is mijn motto. Ik hoop jullie te zien op de training !


ranmonRamon Vroegop
Al jaren redelijk fanatiek MTB-er. Na een aantal trainingen te hebben gevolgd bij de stichting nu opgestaan om de vereniging te ondersteunen bij het geven van de trainingen voor volwassenen. Mijn trainingen zullen zich met name richten op de het meer technisch gedeelte van het mountainbiken. Ik rij ook graag (als de tijd het toelaat) georganiseerde toertochten, gezellig genieten van de mooie natuur waar je als mountainbiker vaak doorheen rijdt. Wellicht tot ziens op de training.