Trainingen voor volwassenen

Gedurende de zomermaanden (van ± 1 april tot media september) zijn er 20 trainingen voor volwassenen. De trainingen vinden plaats op de donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur en op de zaterdagochtend van 09:00 tot 10:30 uur en van 10.30 tot 12.00 uur.

Er zijn 4 trainingsgroepen:
Donderdagavond: beginners en gevorderden (2 groepen) van 19:00 tot 20:30 uur
Zaterdagochtend: gevorderden van 09:00 tot 10:30 uur en beginners van 10.30 tot 12.00 uur.

De trainingen vinden plaats in en rond het Twiske.

Momenteel is er nog plaats in de beginnersgroep op de zaterdag van 10.30 tot 12.00 uur.

Heb je vragen of wil je meedoen met een proeftraining? Mail dan naar: volwassenentraining@mtb-twiske.nl

Belangrijke informatie:

Deelname is geheel voor eigen risico! Mountainbiken is een sport met risico, de trainer gaat er van uit dat de deelnemers gezond zijn, geen hartproblemen hebben en/of medicijnen gebruiken, Verder stellen de trainers het op prijs als de deelnemers zelf aangeven of ze bepaalde oefeningen of hindernissen niet aan kunnen en/of durven. Het hoofddoel is om op een plezierige wijze aan de conditie en rijvaardigheid te werken, waarbij we niet uit het oog mogen verliezen dat we allen liefhebbers zijn en geen profi’s.

De trainers stellen zich voor:


Ramon Vroegop

In het najaar van 2017 geslaagd voor de opleiding Wielertrainer 2 van de KNWU.

Zelf fanatiek MTB-er, vooral de meer fun kant van de sport. Is veel met de techniek bezig. Het fijn slijpen van het rijden. Hoe neem je die bocht nu het best? Hoe is de houding op de fiets? Dat zijn de items waar de trainingen van Ramon om draaien, het aanleren en verbeteren van je fiets techniek. Ramon rijdt geregeld een MTB toertocht en doet een paar keer per jaar een 1/8 of 1/4 triathlon.Julian Finch