MTB-Trainingen

Mountainbiken is een sport die je heel goed alleen kunt doen, maar vaak of soms (al naar gelang hoe je zelf in het leven staat) is het leuk om met een groep te trainen, een tocht te fietsen of om aan een wedstrijd mee te doen. Geldt dat voor jou, dan wordt het wellicht tijd om je aan te sluiten bij een vereniging, bijvoorbeeld onze vereniging!

Vereniging MTB-Twiske vindt zijn oorsprong in het geven van trainingen aan de jeugd. Mountainbiken is een fantastische sport voor kinderen, uitdagend en stoer. Ze zullen zich snel verbeteren op cognitief en motorisch gebied, de conditie neemt toe en ook het zelfvertrouwen want de trainingen die wij geven zijn niet mis!

Voor volwassenen organiseren wij ook trainingen. In 2019 starten wij eind maart met 2 groepen waarvan er 1 op de donderdagavond traint en 1 op de zaterdagochtend.

Heb je vragen of wil je een keer meedoen, vul dan het proefles formulier in. Je mag twee keer gratis meetrainen, om ’t te proberen. Jeugd en (kleine) vrouwen die (nog) geen eigen mountainbike en helm hebben,  je kan er een van ons huren/lenen!