Lid worden volwassenen

Logo_mtb_twiske_header
Hieronder vind je het online inschrijfformulier. De contributie voor 2020 ziet er als volgt uit:

Lidmaatschapskosten:

Iedereen die lid wordt van onze vereniging betaalt de basis lidmaatschapskosten ad €45,- per kalenderjaar, dit bedrag is opgebouwd uit de volgende componenten:

 • €11,50 afdracht aan de KNWU, voor jouw basislidmaatschap bij de Wielren Unie
 • €10,- voor aanleg en onderhoud van de vaste routes in en rond het Twiske
 • €23,50 diverse verenigingskosten.

Dit lidmaatschap is de basis zonder trainingen (je kunt dus ook lid worden zonder trainingen te volgen).

Trainingskosten:

 • Volwassenen (VWN); voor volwassenen organiseren wij van april t/m oktober op de donderdagavond en zaterdagochtend elk respectievelijk 20 trainingen. Je kiest voor een vaste dag, dus of de donderdagavond of zaterdagochtend. De kosten bedragen €40,- per kalenderjaar.
 • Maak je geregeld gebruik van de MTB routes in en rond het Twiske? Denk dan ook eens aan het onderhoud en steun de stichting die de routes onderhoud! Lees er alles over op twiskemountainbikeroutes.nl

Belangrijk, lees dit goed door!

Hoe en wanneer innen wij de contributie?
Je wordt lid voor een heel kalenderjaar, inclusief de 20 trainingen. Het basislidmaatschap is betaal je altijd ongeacht moment van inschrijven.  Het is helaas niet mogelijk (en niet bij te houden) om gemiste trainingen op een ander moment in te halen of hiervoor restitutie te ontvangen.

Na het invullen en versturen van het online inschrijfformulier krijg je een automatische bevestiging van je aanmelding via de e-mail. Geen email ontvangen (?), check dan je spambox. Wij melden je vervolgens aan als lid van de KNWU.

Contributie voor volwassenen:

 • €45,- basislidmaatschap plus trainingen €40,- totaal:  €85,-

Automatische incasso
MTB-Twiske maakt gebruik van de automatische incasso welke aan het begin van de trainingen (voor nieuwe leden medio april) wordt geïnd. Voor bestaande leden geldt: zonder tegenbericht wordt je lidmaatschap aan het eind van het jaar automatisch verlengd. De contributie wordt elk jaar rond 15 januari geïncasseerd. ± 3 weken voor de automatische incasso sturen wij een e-mail om je te herinneren aan de incasso. Mocht je het lidmaatschap niet willen voortzetten dan kun je je via een link in de e-mail uitschrijven.

De vereniging MTB-Twiske is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64012964 en is door de belastingdienst vrijgesteld voor de omzetbelasting. Het btw-identificatienummer van de vereniging is NL8554.87.744.B.01. Voor al je vragen over de betaling stuur je een email naar penningmeester@mtb-twiske.nl.
De vereniging MTB-Twiske is statutair gevestigd aan het Noordeinde 115, 1511 AC Oostzaan.

Bedankt en welkom bij vereniging MTB-Twiske!

Inschrijfformulier MTB-Twiske - Volwassenen 2019

Formulier voor inschrijven en machtigen automatische incasso.
 • Maak eerst een keuze voor welk lidmaatschap je gaat:

 • Basislidmaatschap zonder trainingen, verplicht voor iedereen.
  Prijs:
 • € 0,00
 • Vul daarna hieronder je persoonlijke gegevens in:

  (Van het nieuwe lid)

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Automatische incasso:

  Gegevens rekeninghouder

 • Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan "vereniging MTB-Twiske" om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van "contributie lidmaatschap en trainingen". Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

 • DD slash MM slash JJJJ