Kleding

De vereniging MTB-Twiske heeft een eigen ontwerp wielerkleding. We accepteren alleen bestellingen voor kleding in een bepaalde maat, er rijden inmiddels genoeg enthousiaste mountainbikers rond in MTB Twiske kleding zodat even passen of vergelijken altijd wel te regelen is. Vanuit de leverancier geldt sowieso een minimale afname van 5 stuks per kledingsoort (ongeacht de maat), zodra het er naar uitziet dat dit niet gehaald wordt zullen wij dit melden en kan gekeken worden naar een alternatief. Mocht je twijfelen over de maat dan kun je altijd aan de trainer of via onderstaande reactiebutton een vraag stellen.

Heb je vragen over de kleding, wil je kleding bestellen die op voorraad is, etc., stuur dan een e-mail naar: kleding@mtb-twiske.nl

Kleding voorschriften:
Als vereniging hebben wij geen strikt beleid omtrent het dragen van kleding. Wij gaan geen leden verplichten om de club kleding te dragen, ook al vinden wij het leuk als het Twiske en omgeving blauw kleurt van ons wielershirt. Maar nu we zijn aangesloten bij de KNWU zullen onze leden bij deelname aan (inter)nationale wedstrijden zich moeten houden aan het kledingreglement van de KNWU!

In het kort luidt dit reglement als volgt: Het verplicht dragen van officieel geregistreerde clubkleding geldt voor alle Nationale en Internationale wedstrijden tenzij via UEC of UCI regelgeving anders is aangegeven. Uitgezonderd van deze verplichting zijn de renners in de licentie categorieën Amateurs (M/V) en Sportklasse (M) die met hun vereniging overeen gekomen zijn om in eigen kleding of kleding van een individuele sponsor te rijden.
Leden van MTB-Twiske met een licentie in 1 van de genoemde categorieën, hebben bij deze toestemming om in eigen kleding te starten. Daar doen wij niet moeilijk over!