Kleding is binnen en morgen op te halen op P1

Goed nieuws! De kleding is binnen. Dit betekent Benito morgenochtend om 10.15 uur op de parkeerplaats te vinden is, waar iedereen de door hem/haar bestelde kleding kan ophalen.
Waarom 10.15 uur? Iets voor het einde van de eerste trainingen en voor het begin van de tweede groep trainingen…

Als je niet in de gelegenheid bent om er morgen te zijn, zal alles wat over is bij Beekhoven Bikes in Amsterdam Noord (www.beekhovenbikes.nl) op te halen zijn vanaf komende week.

Tot morgen!

Nu de nieuwe kleding morgen wordt uitgedeeld, meteen een verzoek aan de leden; ooit is er het idee geopperd door Marc om kleding die te klein is geworden (voor de jeugd) door te verkopen (tegen een lager bedrag dan de verkoopprijs uiteraard) aan andere leden. Omdat de kwaliteit van de kleding erg goed is en de kleding er vaak nog als “nieuw” uitziet na veel keren door de wasmachine gehaald te zijn, willen we vragen om, als je kleding hebt die te klein is geworden dit te laten weten (via Facebook, er is een item aan gewijd), zodat nieuwe leden (of leden die nog geen kleding hebben) hiervan kunnen profiteren, en in contact met je kunnen komen. Het zou mooi zijn als iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om in clubkleding rond te rijden…

Reacties

 1. Super initiatief, mooie routes en leuke club. Complimenten voor jullie werk. Ik stor me allleen aan een grote zpellingsvout op jullie website.

  Het is niet “wordt nu donateur” maar “word nu donateur”.

  Groetjes aan Jan?

  Mark

  • webmaster zegt

   Inderdaad, gebiedende wijs dus zonder t. Maar het is reclame, en juist de reclame waar je je het meest aan stoort blijft het langst hangen. Overigens, ben jij al donateur geworden?!