Info & Contact

Algemene informatie:

De vereniging MTB-Twiske is opgericht op 28 augustus 2015 ten kantore van notaris mr. E.D.J. ten Hoor in Landsmeer. De vereniging is met ingang van 27 oktober 2015 lid van de KNWU en staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 64012964.

De doelstelling van vereniging MTB-Twiske is het bevorderen van het mountainbiken en veldrijden. De vereniging verzorgt trainingen in en rond het recreatieschap ’t Twiske, een prachtig gebied met mooie natuur en veel recreatiemogelijkheden. Je vindt het Twiske ingeklemd tussen Oostzaan en Landsmeer en met de auto is het via Oostzaan goed bereikbaar vanuit Amsterdam, de Zaanstreek, Purmerend en Waterland. Let op, het is namelijk betaald parkeren in het Twiske!

De vereniging MTB-Twiske bankiert bij de Rabobank Zaanstreek, ons banknummer is: NL55 RABO 0306 7491 49.

In en nabij het Twiske zijn door de stichting Twiske Mountainbike Routes drie vaste mountainbikeroutes aangelegd. Als lid van de vereniging MTB-Twiske ben je automatisch donateur van deze stichting! Per lid doneert de vereniging jaarlijks 10 euro aan de stichting zodat zij het broodnodige onderhoud kunnen uitvoeren aan de vaste routes.

Niet leden kunnen ook donateur worden van stichting Twiske Mountainbike Routes, hier vind je meer informatie hoe je dat doet.

Gedragsregels, vertrouwenspersoon en aannamebeleid (link)

Contact:

  • algemene vragen: info@mtb-twiske.nl
  • vragen over sponsoring: voorzitter@mtb-twiske.nl
  • vragen over de ledenadministratie: secretaris@mtb-twiske.nl
  • vragen over het bestellen van onze wielerkleding: kleding@mtb-twiske.nl
  • vragen over contributie en andere geldzaken: penningmeester@mtb-twiske.nl
  • vragen over de trainingen: info@mtb-twiske.nl
  • vragen of meldingen m.b.t. het onderhoud van de vaste routes: info@twiskemountainbikeroutes.nl

 

Logo_mtb_twiske_header