Foto’s Jeugdtrainingen en – wedstrijden

Beste ouders van de jeugdmountainbikers (24”, 26” en 29″), er worden tijdens de trainingen en wedstrijden heel veel mooie foto’s van alle kinderen gemaakt. Omdat ik op de website uiteraard te weinig plek heb om al deze (soms honderden) foto’s te plaatsen, is het volgende idee ontstaan. De moeder van Kevin, Mariska, zal een Dropbox openen waarin zij (om te beginnen) alle foto’s die er tot nu toe gemaakt zijn tijdens de afgelopen wedstrijden en tijdens de training van 7 juni zal plaatsen.

Om toegang tot deze “privé” folder te krijgen stuur je eerst een email naar Mariska. Mariska stuurt je dan een antwoord met verdere uitleg en spelregels van de dropbox en een uitnodiging tot deelname. Op het moment dat er ouders zijn die zelf leuke foto’s hebben gemaakt, in het verleden of tijdens de komende wedstrijden/trainingen, kunnen deze foto’s ook in de dropbox gedeeld worden met de andere ouders. We hopen natuurlijk op een dropbox met heel veel foto’s!

De trainers zijn in ieder geval erg enthousiast over dit initiatief! Randy en ik hebben het regelmatig over foto’s en video’s maken maar komen er tijdens de trainingen en wedstrijden eigenlijk niet aan toe. De mooiste foto’s gaan we natuurlijk plaatsen op de website maar willen wij eventueel ook gebruiken voor publicaties. Mocht je als ouder met dit laatste problemen hebben of een voorbehoud willen maken, dan horen wij dat graag en houden wij daar natuurlijk rekening mee.

Het emailadres van Mariska is: 1i6a9w

Reacties

  1. Leuk idee!!