Afscheid van Alex en Kim, medeoprichters van onze vereniging

Ten tijde van de oprichting: van links naar rechts: voorzitter Alex Schuttert, notaris mr. Edwin ten Hoor, secretaris Kim Gefken en penningmeester Marc Kooijman.

Sinds de oprichting van MTB Twiske in augustus 2015 heeft de vereniging tot aan de eerste bestuurswisseling afgelopen mei een aantal mooie eerste jaren gehad. De vereniging heeft een mooi stabiel aantal leden. Gemiddeld mogen we rekenen op 120 enthousiaste kids en volwassenen die wekelijks komen trainen op de parcours in het Twiske. Ook zijn er de afgelopen jaren diverse leuke evenementen georganiseerd. Denk hier aan diverse wedstrijden, pietentrainingen haloweentochten en de deelnames aan diverse events zoals de Koningsspelen, open Twiske dag, de club promotie dag in Landsmeer, etc. Een enthousiaste groep vrijwillige trainers staat elke week klaar om de leden te voorzien van een leerzame en leuke training waarbij de pupillen wekelijks vooruitgang boeken in hun MTB vaardigheden. 

Bovenstaande is te danken aan de nu afgetreden bestuursleden die het MTB stuur hebben overgedragen aan het nieuwe bestuur. Via deze weg willen we Alex en Kim bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. Op de algemene ledenvergadering heeft de vereniging namens alle leden Alex en Kim een presentje gegeven en hebben de aanwezige leden gezamenlijk een drankje gedronken. We hopen Alex en Kim nog eens in het Twiske tegen te komen, al dan niet op de MTB of bij een van onze evenementen. 

Afscheid: penningmeester Ramon Vroegop (nu secretaris), voorzitter Alex Schuttert, secretaris Kim Gefken.
(oud) voorzitter Alex Schuttert en de nieuwe voorzitter Ferry Middelink.

Namens alle leden van de vereniging:
Bedankt Alex en Kim!!